MENIU

Care este secretul pe care Trump nu vrea să-l divulge. "Vă rog să închideți microfoanele"

Donald Trump, interviu la NY Times

Președintele ales Donald Trump a făcut jumătăți de dezvăluiri în interviul acordat. echipei The New York Times. Cel mai puternic om al planetei a spus că are câteva "idei definitive" cu privire la rezolvarea crizei din Siria, însă i-a rugat pe jurnaliști să închidă microfoanele. De asemenea, Trump a spus că Barack Obama i-a dezvăluit care este cea mai mare problemă a SUA în momentul de față, însă a refuzat să o facă publică.

Potrivit lui Donald Trump, există probleme mai mari decât dezbinarea cu care se confruntă America și pe care i le-a dezvăluit preşedintele în funcţie, Barack Obama. Însă Trump n-a dorit să le divulge, scrie Lelia Munteanu într-un editorial publicat pe gandul.info.

"El mi-a spus (...) care sunt cele mai mai probleme ale ţării, pe care nu cred că ar trebui să le dezvălui – nu mă deranjează dacă le dezvăluie el. Dar am fost un pic surprins. Mi-a expus problemele pe care le-a considerat mai importante, în mod special una, despre care Obama crede că a fost o mare problemă – prefer să-l întrebaţi pe el despre asta", a spus Trump.

La subiectul Siria, preşedintele ales a cerut un off the record. "Am despre Siria o viziune diferită în raport cu toţi ceilalţi. Ei bine, nu chiar cu toţi, dar cu o mulţime de oameni (...). Am câteva idei definitive, foarte puternice asupra Siriei. Cred că ceea ce se întâmplă e un lucru oribil, oribil. A privi la morţi, şi nu vorbesc doar despre morţii care ne sunt aliaţi, ceea ce e oribil, dar morţii – vreau să spun, v-aţi uitat la oraşele astea. Unde sunt total, sunt moloz, în zone masive, se spune că sunt doar doi răniţi. Nu, mii de oameni au murit. Ok. Şi cred că e o ruşine. Şi ar fi ideal să putem obţine – să facem ceva cu Siria".

Întrebat dacă poate dezvolta una dintre soluţiile sale puternice, preşedintele ales s-a înmuiat: "Pot doar să spun asta: "Trebuie să punem capăt nebuniei care se petrece în Siria. Unul dintre lucrurile care mi s-au spus...". Şi a cerut să fie închise microfoanele.

Mai multe articole despre:
Siria Donald Trump trump