MENIU

Caravana "România 2019" ajunge astăzi la Sălaj, județul cu cei mai mulți șefi de servicii

Caravana "România 2019" ajunge astăzi la Sălaj, județul cu cei mai mulți șefi de servicii

Caravana "România 2019" ajunge astăzi la Sălaj. După ce a poposit în Timișoara, Arad și Bihor, Cozmin Gușă vă așteaptă în județul care a dat țării cei mai mulți șefi de servicii secrete. Începând cu ora 21, vă invităm să urmăriți o emisiune explozivă în care Cozmin Gușă și invitații săi, vor devoala rolul serviciilor secrete în societatea româneacă postdecembristă. În studio se vor afla chiar foști șefi din servicii, dar și cei mai buni analiști.

Virgil Măgureanu, primul director al Serviciului Român de Informații, Virgil Ardelean, fostul șef de la ”Doi și-un sfert”, Marcel Opriș, fost director al Serviciului de Telecomunicații Speciale și Eduard Hellvig, actualul conducător al Serviciului Român de Informații, toți au plecat din Sălaj. Iar subiectul serviciilor secrete e acum mai de actualitate decât oricând. 

"Suntem la Arad. Florian Coldea provine de la Arad. Am o bătălie veche cu el de vreo 13 ani, fără să îi fac nimic niciodată, îl cunosc bine. Sunt alţii care îl cunosc mai bine în acest platou şi doresc, între pro şi contra, apropo de pariul pe care îl aveau nişte confraţi pe la Bucureşti, să discutăm. Şi Florian Coldea este invitat să intervină, dacă va considera că anumite lucruri nu corespund realităţii. El e un caz şcoală. Dar legat de acest ghem de complicităţi, de această putreziciune care a început să miroasă, avem datoria la Arad să facem această discuţie", spune Cozmin Guşă.

La Sălaj, locul de unde va fi transmisă emisiunea din această seară, se poate spune că serviciile secrete sunt la ele acasă. Tot de aici este și Dacian Cioloș, cel care a inițiat demersul politic care amenință direct atât scorul PNL, cât și candidatura lui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat. Acestea sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi dezbătute în această seară, începând cu ora 21. 

Mai multe articole despre:
Arad Cozmin Guşă caravană Sălaj