MENIU

Caravană mobilă pentru vaccinarea anti-COVID-19 a oamenilor din Sectorul 4, inclusiv a elevilor de peste 12 ani

Centrul mobil pentru vaccinarea anti-COVID-19 în Sectorului 4, inclusiv a elevilor de peste 12 ani

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a deschis, miercuri, centrul mobil de vaccinare anti-COVID-19 din parcul „Lumea copiilor”. Cu acest prilej, edilul a anunțat că, de pe 7 iunie, o caravană  mobilă va fi prezentă la școlile din sectorul 4 pentru vaccinarea anti-COVID-19 a elevilor de 12 ani și mai mari care doresc imunizarea, dar și pentru toți oamenii din zonă.

Centrul mobil de vaccinare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani din Sectorul 4 a fost deschis miercuri, la ora 13.00, în parcul Lumea Copiilor (zona rotondă), în prezența primarului Daniel Băluță și a col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

„Sunt aici într-o triplă calitate, de primar, medic, dar mai ales în calitatea calit de parinte pe care o am. Prezența mea are legătură cu îndemnul catre toate familiile din Sectorul 4, din București și din România, să se alature acestui demers al vaccinării, pentru că este singurul drum către normalitate.

Indiferent de faptul că există, din păcate, oameni care promovează știri false în ceea ce privește vaccinarea, rolul nostru, al autorităților, este de a fi noi înșine un exemplu în această privință”, a declarat, primarul Daniel Băluță la deschiderea Centrului mobil de vaccinare anti-COVID-19 din parcul „Lumea copiilor”. 

„Lucrurile nu se opresc aici. Începând cu ziua de luni, o unitate mobilă va fi prezentă la absolut toate unitățile școlare din sector, în baza unei programări, astfel încât toți părinții care își vor da acordul pentru vaccinarea copiilor să poată face acest lucru. Nu doar copiii, cât și părinții, bunicii și oamenii din zona geografică respectivă. 

Ținem foarte mult ca această caravană a vaccinării să ajungă la fiecare bloc, ca un număr cât mai mare de oameni să se vaccineze.

Sunt un om care cred in vaccinare, in stiință, în efectele vaccinării, sunt convins că e singurul drum il avem impreuna de urmat”, a declarat Daniel Băluță.