MENIU

Carantină totală pentru Suceava: Primarul Ion Lungu, anunț pentru populație

Carantină totală pentru Suceava: Primarul Ion Lungu, anunț pentru populație

Primarul Sucevei, Ion Lungu, face apel la calm, după ce orașul a intrat în carantină. Acesta a transmis un mesaj pentru toți cei afectați de această măsură. 

"S-a instituit în municipiul Suceava starea de carantină. Acest lucru înseamnă realizarea unui perimetru de protecție în municipiul Suceava împreună cu localitățile Adâncata, Salcea, Ipotești, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei. Vor fi verificate intrările și ieșirile în acest perimetru. Nu mai poate intra și ieși oricine din acest perimetru, numai în anumite condiții. Au acces de a trece dintr-o localitate în alta numai cei care își desfășoare o activitate economică, cei care merg la serviciu, cei care au afaceri, cei care au activități în domeniul de siguranță națională, sunt angajați în această luptă pentru limitarea coronavirusului", a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Totodată, primarula a transmis un mesaj pentru toți cei afectați de această măsură. 

"Este o situație destul de dramatică. Fac un apel în aceste momente să fim calmi și raționali. Până la urmă, această măsură este pentru a ne proteja pe noi, pentru a proteja viețile noastre, pentru a limita extinderea acestui virus", a spus Lungu.

"Vreau să vă spun că am avut, în această seară (luni seara, n.r.), o discuție cu prim-ministrul României, Ludovic Orban, la ora 23.30, în care m-a asigurat că este alături de Suceava de suceveni și că ne va acorda tot sprijinul pentru a trece această perioadă dificilă. Ne rugăm la Dumnezeu să putem depăși acest moment critic, să fim calmi, să stăm liniștiți", a mai spus primarul.

Mai multe articole despre:
carantina suceava