MENIU

Carambol cu 3 mașini pe Centura Capitalei. O persoană rănită grav - Trafic oprit

Sursa foto: Arhivă

Un accident rutier grav a avut loc, marți, pe Centura Capitalei, în apropierea localităţii Domneşti, judeţul Ilfov. O persoană a suferit leziuni grave în urma unei coliziuni în care au fost implicate trei autovehicule.

Potrivit primelor informaţii, o persoană a suferit leziuni grave, este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului, se arată într-un comunicat de presă.

Traficul rutier este oprit pe sensul către autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, circulându-se pe o bandă pe celălalt fir.

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45 de minute.

Accident cu 5 victime, între care 2 copii, în Mehedinți

Şase persoane, între care doi copii, au ajuns, marţi, la spital în urma unui accident de circulaţie produs în localitatea Roşiori, din comuna Vânători, judeţul Mehedinţi.

Potrivit ISU Mehedinţi, două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, marţi dimineaţa, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs între două autoturisme.

"La sosirea pompierilor, cinci persoane din autoturismele implicate în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme. Victimele, doi bărbaţi de circa 55 de ani, respectiv 30 de ani, o femeie de circa 28 de ani şi doi minori cu vârsta de circa 9 ani, au fost preluate de către echipajele medicale SMURD şi SAJ în stare de conştienţă şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Drobeta-Turnu Severin. La spital a fost transportat şi un sugar, fără probleme", a informat ISU Mehedinţi.

Pompierii au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la autovehiculele implicate în accident. 

Mai multe articole despre:
accident centrura capitalei victima accident