MENIU

Căprioară, filmată cum se plimbă pe străzile din Vatra Dornei și mănâncă din tufișurile de lângă blocuri

O căprioară delectează de câteva zile privirile localnicilor din Vatra Dornei. Foto: stirisuceava.net

Localnicii din Vatra Dornei pot spune că, în loc de câini comunitari, au acum o căprioară comunitară. Grațiosul animal a fost zărit mai multe zile la rând plimbându-se prin localitate și „servindu-se” din tufișurile din jurul blocurilor. Căprioara deja a venit o obișnuită a locului, mai așteaptă doar să primească un nume.

În municipiul Vatra Dornei din Suceava, o căprioară a devenit vedeta ultimelor zile, fascinând localnicii prin prezența sa neașteptată în diverse locuri. Imaginile cu acest animal au fost distribuite pe rețelele de socializare, și preluate de presa locală, stârnind curiozitatea și mirarea comunității.

Căprioara a fost surprinsă în diverse ipostaze, fie mâncând din gardul viu al unui cartier de blocuri din oraș, fie plimbându-se nestingherită pe străzi, printre mașini și oameni. Chiar și în parcarea unui supermarket local, ciuta s-a aventurat, atragând privirile și zâmbetele curioșilor.

Această prezență neobișnuită a căprioarei în mediul urban a stârnit uimirea tuturor, având în vedere faptul că aceste animale sunt, în general, timide și evită contactul direct cu oamenii.

Martorii oculari relatează că au avut privilegiul de a vedea căprioara împreună cu un pui, pe care aceasta îl lasă în siguranță pe malul râului Bistrița în timp ce se aventura în oraș în căutare de hrană.

Mai multe articole despre:
caprioara ciuta vatra dornei