MENIU

Căpitanul unui cargo singaporez a fost găsit plutind în largul coastelor Spaniei, în stare gravă

Căpitanul unei nave de tonaj mare din Singapore a fost găsit în derivă în largul coastei sudice a Spaniei. Acesta stătea agățat de un colac de salvare într-o „stare foarte gravă”, au declarat autoritățile locale.

Trecătorii din portul Tarifa au anunțat autoritățile că au văzut un bărbat aflat într-o stare vizibil gravă, plutind pe mare în mijlocul valurilor și al vântului puternic, informează The Guardian.

Acesta a fost reperat și salvat de poliție, fiind dus de urgență la spital.

Purtând doar o cămașă albă, omul „ținea trâns o baliză, prevăzută cu un semnal luminos, au relatat oficiali ai poliției.

„Bărbatul prezenta semne de hipotermie extremă, avea ochii, buzele și toată fața umflate din cauza expunerii la soare ăi apă sărată”, fapt care demontrează că s-a aflat în derivă timp de mai multe ore, potrivit autorităților, care au mai adăugat că omul avea și vânătăi.

S- a descoperit mai târziu că bărbatul necunoscut era căpitanul vasului cargo Morning Ninni, o navă de marfă din Singapore care navigase aproape de teritoriul spaniol din Ceuta, în nordul Marocului, prin strâmtoarea Gibraltar.

Mai multe articole despre:
Spania derivă Gibraltar Morning Ninni