MENIU

Cântăreţ celebru, arestat pentru că a ameninţat o femeie cu arma.Ce a aruncat pe fereastră, din casă

<p>Chris Brown </p>

Cântărețul american Chris Brown, cunoscut pentru numeroasele sale necazuri cu justiția, a fost arestat marți, fiind suspectat că a amenințat o femeie cu o armă de foc. El a fost dus la divizia omucideri și furturi a poliției din Los Angeles în cursul după-amiezii, au anunțat un purtător de cuvânt al forțelor de ordine și avocatul artistului, Mark Geragos (care i-a apărat pe Winona Ryder și Michael Jackson), relatează miercuri de AFP.

 Chris Brown a fost arestat pentru suspiciunea de agresiune cu o armă. Poliția i-a percheziționat locuința din Tarzana (aproape de Los Angeles), ca urmare a unui apel de urgență primit în cursul nopții de luni spre marți. Potrivit mai multor mass-media americane, femeia care a sunat ar fi declarat că Brown ar fi îndreptat spre ea o armă de foc.

În cursul dimineții, după ce a refuzat inițial accesul polițiștilor în locuința sa fără mandat de percheziție, Chris Brown a postat pe Instagram un videoclip în care făcea o paralelă între el și mișcarea Black Lives Matter, care denunță violențele polițienești împotriva cetățenilor de culoare. "Trebuie să încetați jocul ăsta care face din mine Răul, ca și cum aș fi nebun. Nu este cazul", spune el în videoclip, vizibil furios. "Când veți avea mandatul de percheziție , veți veni la mine și nu veți găsi nimic, bandă de proști. Voi, polițiștii, sunteți cea mai rea bandă din lume", adaugă el.

Potrivit site-ului TMZ, Brown ar fi aruncat pe fereastră o geantă cu un pistol și droguri.

Baylee Curran, desemnată Miss California regională în acest an la un concurs de frumusețe, a declarat că ea este autoarea apelului de urgență și a oferit tot pe rețelele de socializare propria sa versiune a faptelor. "Chiar credeți că am vrut să pățesc așa ceva și că este greșeala mea?", se întreabă ea într-un videoclip filmat, se pare, într-o mașină în mers. "Dacă cineva v-ar fi pus un pistol la tâmplă, ce-ați fi făcut? Ați fi chemat poliția", adaugă ea. Ea a mai spus pe TMZ că ea și o prietenă se aflau într-un jacuzzi acasă la Brown și că solistul s-ar fi enervat când ea a admirat o bijuterie a unui invitat.

Cântărețul de R&B ale cărui piese "Rin It!" și "Kiss Kiss" au fost în fruntea vânzărilor muzicale din Statele Unite nu se află la primul conflict cu autoritățile, cel mai celebru fiind condamnarea sa pentru că a lovit-o pe Rihanna, iubita sa din acea perioadă, înaintea galei Grammy Awards 2009. În 2014 s-a recunoscut vinovat de agresarea unui bărbat în fața unui hotel din Washington, iar în acest an a fost acuzat de violență față de o femeie în Las Vegas.

Anul trecut, acuzat de fraudă în Filipine fiindcă nu a susținut un concert, Brown și-a exprimat furia tot pe Instagram, așteptând să poată pleca din țară, amintește AFP.

Mai multe articole despre:
0 arest droguri reţinere chris brown