MENIU

Cântăreț celebru, acuzat că ar fi sechestrat și ar fi abuzat sexual mai multe tinere

Cunoscutul cântăreţ american R Kelly a fost acuzat că ar ţine cu forţa pe proprietatea sa mai multe femei şi le-ar supune unor abuzuri sexuale, însă acesta a negat vehement zvonurile apărute în presă. 

Într-un raport întocmit de BuzzFeed, cântăreţul este acuzat că ar fi sechestrat mai multe femei, apoi s-ar fi folosit de ele după bunul plac şi că le-ar fi "spălat creierul". În acest raport se regăsesc declaraţiile a trei părinţi, care susţin că nu au vorbit şi nu şi-au văzut fiicele luni la rând, deoarece erau controlate îndeaproape de artist.

Potrivit BBC, fetele aveau un set de reguli sctricte, le era ales meniul zilnic, hainele pe care le purtau, programul de somn şi când trebuiau să se prezinte la întâlnirile sexuale organizate de către R Kelly, acesta fiind acuzat că ar fi creat un adevărat "cult abuziv".

Cântăreţul american a negat toate acuzaţiile care i se aduc şi nu ar fi prima dată când este ţinta unor astfel de atacuri, însă mereu a fost găsit nevinovat. Avocatul artistului a precizat că va lucra cu atenţie pentru a-l apăra pe clientul său.

Una dintre presupusele victime ale cântăreţului, Joycelyn Savage, în vârstă de 21 de ani, a negat şi ea acuzaţiile la un post de televiziune. "Sunt într-un loc fericit din viaţa mea. Nu mă spală nimeni pe creier sau ceva de genul acesta", a susţinut tânăra.

Mai multe articole despre:
acuzaţii abuz sexual r kelly