MENIU

Candidații PNL din Capitală au depus o scrisoarea la sediul PSD. Destinatarul: Ciolacu! Cițu: ”Vrem să arătăm românilor cine este PSD”

Marcel Ciolacu

Candidații PNL București au mers, luni, la sediul central al Partidului Social Democrat pentru a depune scrisoarea deschisă adresată președintelui PSD, Marcel Ciolacu. Florin Cîțu, candidat PNL la Senat, a spus că scopul acțiunii este acela de a arăta românilor cine este PSD.

”Am spus mereu că PSD fură și avem aceste dovezi. Îi vom lăsa o scrisoare deschisă domnului Ciolacu, așteptăm să ia o decizie privind corupții de pe listele PSD. Sunt dovezi în spațiul public.

Așteptăm reacția lui Marcel Ciolacu. De ce să intrăm în sediu? Suntem la sediul PSD, dăm scrisoarea la sediul PSD, domnul Ciolacu poate să o citească. Este o acțiune de conștientizare, că PSD nu se schimbă. Este același PSD de pe vremea lui Dragnea. Cei care ne-au bătut în stradă sunt pe liste la Senat. Vrem să arătăm cine este pe liste la București. Au fost două invitații publice, domnul Ciolacu nu a cadadixit să răspundă”, a declarat Florin Cîțu, la sediul PSD.

Scrisoarea celor de la PNL

”Am observat că aţi prins glas în ultima vreme şi credeţi că minciunile tradiţionale ale PSD vor acoperi 4 ani de mizerie şi abuz produse de partidul pe care îl conduceţi. Îi acuzaţi pe Preşedintele României şi Guvernul României că încearcă să facă curat în urma dezastrului lăsat în urmă de cele trei Cabinete pe care le-aţi condus împreună cu Liviu Dragnea şi marionetele pe care le-aţi pus în fruntea Executivului. Aţi făcut România de râs cu Viorica Dăncilă care nu ştia nici măcar numele omologilor cu care se întâlnea, iar Mihai Tudose şi-a abandonat oaspeţii înalţi din Japonia, după ce l-aţi mazilit.

Aţi condus România cu iresponsabilitate, doar în folosul corupţilor şi grupurilor organizate de baroni roşii. Aţi distrus tot ce aţi atins, sănătatea, educaţia şi speranţele unei ţări întregi. Aţi scos în stradă sute de mii de români, care nu vă cereau decât un singur lucru: să nu fiţi mai presus de popor. Răspunsul? În 1990, PSD i-a maltratat şi ucis, în 2018, i-a bătut şi gazat pentru că nu vă împărtăşeau apetitul de justiţie servilă. În acest interval, aţi ţinut România în sărăcie şi aţi secătuit-o. I-aţi făcut pe români să-şi părăsească ţara, lăsând-o şi mai săracă. Nu cu mult timp în urmă, România, sub conducerea PSD, a fost aproape să fie izolată în Europa. Partidul pe care îl conduceţi nu mai are dreptul moral de a conduce România. Nici acum, nici altă dată, până când nu veţi demonstra că sunteţi capabili să produceţi altceva decât jaf, sărăcie şi siluirea justiţiei. Nu există aceste semne”, se arată în scrisoarea deschisă a PNL București.

Mai multe articole despre:
pnl scrisoare pentru psd marcel ciolacu