MENIU

Când profesoara nu e în clasă, elevii pun micii pe masă - Anchetă într-un liceu din Oradea

Anchetă într-un liceu din Oradea

Când profesoara nu e în clasă, elevii pun micii pe masă. Sunt scenele incredibile de la un liceu din Bihor, acolo unde mai mulți elevi au prăjit mici în sala de clasă și au pus imaginile pe rețelele de socializare. Directorul a luat imediat măsuri dure. Nu este singura dată când elevii vin cu vesela de acasă, de-a lungul timpului au venit și cu castroane, furculițe, linguri, și chiar cu o mașină de făcut clătite. 

Imagini scandaloase de la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea! Elevii sunt de clasa a 11-a, iar în timpul orelor, până să vină cadrul didactic, aceștia au prăjit o caserolă de mici pe o plită încinsă. Aceștia s-au și lăudat pe rețelele de socializare cu ospățul din sala de curs.

Tânărul care a filmat momentul s-a ales cu nota 4 pentru limbajul vulgar, iar cel care a venit cu grill-ul are acum nota 8 la purtare, anunță directorul. Mai mult, și cadrele didactice au de dat explicații.

„Profesorii care au fost de serviciu în ziua respectivă au simțit miros de mici pe coridor, dar totuși nu au luat nicio măsură față de elevi”, a declarat directorul pentru presa locală.

În afară de elevi, și profesorii sunt cercetați. Dacă vor fi găsiți vinovați pentru neglijență, ar putea primi mustrare scrisă sau s-ar putea alege cu diminuarea salariului pe o anumită perioadă de timp.

Nu este primul incident de acest fel. Alți liceeni au venit cu o plită electrică pentru clătite.

Sunt și elevi care au venit la ore cu bolurile de cereale cu lapte.

Iar alții și-au prăjit pâinea la brichetă. Pe lângă nota scăzută la purtare, elevii riscă să se și îmbolnăvească de la mâncarea nesigură pe care o consumă la liceu.

Mai multe articole despre:
mici liceu oradea ancheta