MENIU

Campanie umanitară: o masă caldă pentru cei nevoiași - VIDEO

Sursa foto: Captură video / YouTube

Prețurile din ce în ce mai mari au aruncat tot mai multi români în pragul sărăciei. O asociație umanitară din Vaslui a oferit oamenilor dintr-un sat defavorizat, o masă caldă. 

Nu mai este o noutate faptul că mulți români adorm flămânzi. Creșterile prețurilor declanșate de războiul din Ucraina nu fac altceva decât să le îngreuneze viețile celor care, și până acum, trăiau la limita existenței.

O asociație umanitară a instalat o bucătărie mobilă într-unul dintre satele defavorizate din județul Vaslui, unde au gătit mai multe preparate, au spus rugăciuni, au cântat și au dansat alături de localnici.

Masa caldă pe care oamenii cu suflet mare le-au oferit-o localnicilor a reprezentat o adevărată binecuvântare pentru ei. Toți cei prezenți au mărturisit că mâncarea a fost de-a dreptul delicioasă.

Reprezentanții asociației spun că acest eveniment a reprezentat un adevărat succes și un ajutor imens pentru comunitatea din zonă. Cei care doresc să afle mai multe detalii despre diversele campanii organizate, pot afla mai multe pe pagina asociației. 

Mai multe articole despre:
campanie umanitara