MENIU

Mai rămân în România. Tu de ce mai rămâi? Tu de ce pleci?

Mai român în România?
Mai rămân în România! Tu?

În ciuda extremelor, mulţi români cu potenţial evident aleg să rămână în România. Ce îi mână în luptă?

MAI RĂMÂN ÎN ROMÂNIA? MAI ROMÂN ÎN ROMÂNIA? Trăim anul în care vrem să plecăm din ţară aşa cum vrem să ne fie copiii sănătoşi. Ni se oferă, zi de zi, zeci de argumente: pe stradă, la serviciu, la televizor. E uşor să le enunţi. Dar ne-o mai fi rămas vreun motiv să rămânem? Spune un motiv pentru care încă nu pleci din România!

De 1 Decembrie, Realitatea TV şi REALITATEA.NET lansează campania Mai rămân în România.

România trăieşte între extreme:  Bute şi frunza Elenei Udrea? Lux şi sărăcie, şmecheri şi umiliţi, interes personal versus comunitate, dezinteres, inerţie, nepăsare versus patimă.

Şi totuşi, mulţi români cu potenţial evident aleg să rămână în România. Ce îi mână în luptă?

"Poate crezi că ai avea toate motivele din lume să pleci din România. Poate aşa şi este. Şi în cazul meu, e la fel. Cu toate astea, am ales. Rămân în România", spune Laura Chiriac.

"Îţi este greu? Şi mie îmi este. Mă încurajez şi-mi spun că mâine va fi mai bine. Rămân în România", o completează Cosmin Stan.

"Îi  vezi pe alţii că trăiesc în lux şi tu abia te descurci de pe o zi e alta? Ai vrea să trăieşti bine. Ai de luat o decizie grea: rămâi sau pleci? Eu Rămân în România", adaugă Emma Zeicescu.

Cristina Şincai încă mai speră:  "Ai prieteni care au plecat şi o duc bine. Tu poate nu ai curajul. Eu încă mai sper. Rămân în România".

Tu de ce mai rămâi? Tu de ce pleci? Scrie-ne AICI!

 

 

 


Mai multe articole despre:
Realitatea Tv campanie Realitatea TV