MENIU

Campanie electorală BIZARĂ, în Republica Moldova: O tânără se ridică din SICRIU și recită o poezie

Campanie electorală bizară în Republica Moldova

O tânără îmbrăcată în haine populare a ieșit dintr-un sicriu și a început să recite o poezie de laudă pentru cei de peste Prut. Este metodă inedită prin care un partid din Republica Moldova a ales să-și lanseze campania electorală pentru alegerile parlamentare. Și în Mexic a avut loc un episod asemănător la începutul anului. Atunci, un candidat la alegerile locale s-a așezat într-un sicriu să atragă atenția asupra deceselor cauzate de COVID-19., relatează Realitatea PLUS.

"Bună ziua! Mulțumim că ați venit la lansara partidului politic PACE (Partidul Acasă Construim Europa) în campania electorală. Să începem..."

În acest fel a ales să-și lanseze campania electorală pentru parlamentare partidul PACE din Republica Moldova. Un bărbat vine și ridică capacul, iar din sicriu se ridică o tânără îmbrăcată în haine populare, care primește un microfon și ... începe să recite.

"Moldova! Țara mea de glorie, de-a pururi, toți m-au tot trădat. Ne-au vândut oamenii și vatra, pământul la străini l-au dat", spune fata.

O lansare de campanie electorală asemănătoare a avut loc și în Mexic, la începutul anului. Un candidat s-a așezat într-un sicriu ca să atragă atenția asupra deceselor cauzate de pandemia de coronavirus şi de violenţele generate de războiul dintre carteluri.

Mai multe articole despre:
campanie electorala republica moldova sicriu