MENIU

Camasile barbatesti care fac din evenimentul tau o amintire reusita! (P)

Cămăși bărbătești

Pentru ca evenimentele tale sa fie reusite, anul acesta trebuie sa indraznesti din punct de vedere stilistic.                       

De aceea, am pregatit o selectie cu cele mai inspirate modele de camasi barbati care iti vor face tinutele sa straluceasca.

  1. Camasile slim fit casual

Camasile slim fit casual se potrivesc extrem de bine alaturi de un sacou insa le poti pune in evidenta si alaturi de veste colorate.

Daca alegi camasi slim fit cu imprimeuri iti sugeram sa le porti fie simple, alaturi de o pereche de pantaloni chinos, fie sa le porti alaturi de un sacou simplu.

Camasile colorate sunt o idee tare buna pentru vara aceasta mai ales daca esti genul tinutelor nonconformiste. Culorile pastelate sunt ideale deoarece sunt in voga, insa poti merge si pe culori aprinse pe care le poti pune in evidenta cel mai bine alaturi de o pereche de pantaloni albi.

  1. Camasile potrivite unui garden party

Sezonul evenimentelor in aer liber a inceput! Cum putem profita mai bine decat cu o tinuta in care sa ne simtim bine si in care sa si aratam bine?

Daca nu iti doresti prea mult stres in ceea ce priveste styling-ul poti alege cu usurinta o camasa slim fit alba. Aceasta poate fi purtata atat la un costum cat si la o combinatie cu vesta si pantaloni. Totul tine numai de ce stil iti doresti sa abordezi, insa tine minte: o camasa alba nu este niciodata in plus in sifonierul tau.

  1. Camasile pentru evenimentele de seara

Camasile albe sunt camasi barbatesti elegante, potrivite si pentru evenimentele de seara. Acestea sunt perfecte pentru a fi purtate alaturi de un costum bleumarin si alaturi de o pereche de pantofi negri.

Camasile negre sunt intr-adevar speciale si iti vor oferi de fiecare data un look masculin. Noi iti recomandam sa le porti fie simple, fie alaturi de un sacou si o pereche de pantaloni negri pentru a construi un look all black.

Mai multa inspiratie gasesti pe don-men.com .

Mai multe articole despre:
camasi don men