MENIU

Florin Călinescu l-a făcut praf pe Liviu Dragnea, în scandalul "Vitamina D"

Florin Călinescu l-a făcut praf pe Liviu Dragnea, în scandalul "Vitamina D". Actorul şi juratul de la Pro TV l-a contrazis pe liderul PSD.

Liviu Dragnea a cerut duminică Guvernului să reanalizeze sumele „importante” care sunt alocate serviciilor secrete în proiectul de buget pentru anul 2019 și a avertizat la finalul ședinței conducerii PSD că, dacă acest lucru nu se va realiza la nivelul Executivului, se va face la nivelul Parlamentului, la dezbaterea proiectului.

"I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către Sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet. Şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza. Dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o să fac la Parlament cu amendamente", a spus Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD.

Florin Călinescu a explicat cum stau, de fapt, lucrurile cu Vitamina D.

"Bă, da’ când vii şi bagi chestia că trebuie să tai nişte mărunţiş, pe care tot tu l-ai proptit în buget, ca să dai vitamina D copiilor, eşti maximus. Prostus Maximus. De fapt, Ticălosus Maximus. Băă, vitamina aia se asimileaza 90 la sută din statul la soare. Restu’, e hoţia unor firme care fac pastile. Câteva procente le mai halim din ouă şi alte alea.
Eşti praf", a postat Florin Călinescu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Călinescu l-a făcut praf pe Dragnea