MENIU

Calcul matematic! Cum arată sânii perfecţi

Un reputat medic in domeniul chirurgiei plastice din Marea Britanie, Patrick Mallucci, de la University College London and the Royal Free Hospitals, a realizat un studiu în care a analizat percepţia generală privind forma sânilor. În urma rezultatelor cercetării, a ajuns la formula matematică a sânilor perfecţi, relatează Showbizreport.ro  

După ani de zile de operaţii de măriri de sâni, de discuţii cu pacientele sale dar şi cu un număr important de bărbaţi, chirurgul plastician a concluzionat că forma sânilor perfecţi este dată de unghiul format între sfârc şi baza sânului.

Mai exact, sfârcul trebuie să se afle exact la 55% din distanţa calculată între vârf şi baza sânului şi să fie orientat la un unghi de 45° în sus, faţă de planul drept.

Un alt studiu, prezentat recent de Showbizreport.ro, arăta că atât bărbații cât și femeile consideră că sânii perfecți sunt puțin lăsați. In urma cercetării, s-a ajuns la un raport procentual de 45:55, adică 45% țesut mamar deasupra sfârcului și 55% sub acesta.

 Ce înseamnă aceste date, cum arată sânii perfecţi şi ce spun bărbaţii despre acest aspect, aflaţi de pe showbizreport.ro

 

Mai multe articole despre:
studiu Showbizreport.ro sânii perfecţi