MENIU

Cafea fabuloasă la tine acasă. Ce să adaugi pentru un gust minunat. Nici nu te-ai fi gândit

Orice început de zi înseamnă cel puţin o cafea pentru majoritatea adulţilor, iar de felul în care este preparată depinde de gustul care te trezeşte şi care îşi oferă un plus de energie. 

Cafeaua se poate bea și altfel decât amestecând lichidul savuros cu zahăr? Iată câteva moduri ingenioase care, cu siguranță, vă vor face mare plăcere. Specialiștii recomandă totodată consumatorilor de cafea să alterneze sortimentele. Cafeaua nu trebuie să ne plictisească, ci să ne dea o stare specială.

Ce ați spune să vă începeți dimineața cu o cafea cu sirop de vanilie și frișcă? O băutură excelentă pentru un început de zi sau, de ce nu, care e necesar să fie băută atunci când diminețile sunt în doi. Domnilor, dacă vreți să cuceriți definitiv o femeie, trebuie să-i duceți dimineața, la pat, o astfel de cafea.

Ca mod de preparare, este foarte simplu. Adăugați două lingurițe cu sirop de vanilie în ceașca cu cafea, iar deasupra puneți frișcă. Va avea un gust atât de aromat, că veți mai cere încă una. Ce gust are cafeaua cu lapte de cocos? Trebuie să o încercați și nu vă veți mai dori altceva! Preparați cafeaua, ca de obicei și puneți cât zahăr doriți.

Lăsați puțin să se răcească, apoi adăugați puțin lapte de cocos. Rezultatul va fi, cu siguranță, unul spectaculos. Nu în ultimul rând, puteți opta pentru combinația incredibilă dintre cafea și ciocolată! Preparați cafeaua, apoi adăugați puțină ciocolată și acoperiți ibricul pentru câteva minute pentru ca aromele să se întrepătrundă. 

 

 

Sursa

Mai multe articole despre:
cafea preparare deliciu