MENIU

Cadavrul unui bărbat din Capitală, găsit la o lună de când a fost omorât. Detalii șocante din anchetă

Sursa foto: Arhivă

Trupul neînsuflețit al unui bărbat din București a fost descoperit, joi, pe un teren viran, la o lună de când a fost omorât. Bărbatul era dat dispărut dintr-o zonă a sectorului 2 din Capitală, unde polițiștii au identificat urme ce păreau a fi sânge.

Potrivit anchetatorilor, acesta avusese un conflict, în urmă cu o lună, cu un cunoscut, care este acum bănuit de omor și reținut.

Totul a ieşit la iveală după ce nepotul bărbatului a sesizat dispariția unchiului său, zonă în care poliţiştii au identificat anumite urme ce păreau a fi de sânge.

„A fost efectuată cercetarea la fața locului, simultan fiind efectuate investigații. Din coroborarea tuturor datelor, pe un teren viran a fost descoperit cadavrul unui bărbat, care a fost ridicat și transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

În urma cercetărilor și pe probatoriului administrat, anchetatorii au suspiciunea că, în urmă cu aproximativ o lună, persoana decedată ar fi avut un conflict cu un cunoscut al său, un bărbat de 53 de ani, iar acesta l-ar fi lovit și ulterior l-ar fi abandonat pe terenul viran.

Suspectul a fost depistat și audiat, iar procurorul criminalist a dispus reținerea sa. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Mai multe articole despre:
cadavru barbat bucuresti ancheta