MENIU

Cadavrul unei femei care a dispărut în decembrie 2022, găsit într-un lac din Piatra Neamț! Anchetă uriașă a poliției

Medicină legală - imagine de arhivă

Trupul unei femei care a dispărut de acasă în luna decembrie a anuluitrecut a fost găsit, luni, într-un lac din judeţul Neamţ, relateaza realitateadeneamt.net. 

”La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin”, a anunţat, luni, Inspectoratul Județean de Poliţie Neamţ.

Poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, o femeie în vârstă de 42  ani, din Vădurele, persoană dispărută din data de 11.12.2022.

”Corpul acesteia  a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare, citate de News.ro, au precizat că trupul femeii era în stadiu avansat de descompunere, astfel că nu s-a putut stabili dacă acesta prezenta sau nu urme de violenţă.

Anchetatorii aşteaptă concluziile medicilor legişti.

Mai multe articole despre:
cadavru femeie neamt