MENIU

Ca-n poveşti. Au ajuns în România.Fac înconjurul lumii cu o maşină din 1928. Copiii, născuţi pe drum

O familie foarte frumoasă face înconjurul lumii de 16 ani. Familia Zapp a plecat in anul 2000 din Argentina cu o masina Graham Paige fabricata in 1928. Zilele acestea au ajuns în Romania.

Dupa o lunga calatorie prin America de Sud, prin jungla amazoniana, in Statele Unite, s-a nascut primul copil, baietelul Pampa. Impreuna au ajuns in Alaska si au revenit in Argentina, acolo unde s-a nascut imediat cel de-al doilea copil, Tehue. La intoarcere au publicat cartea "Atrapa tu sueno", adica "Indeplineste-ti visul", devenit best seller in Argentina, scrie 4tuning.ro.

A urmat o noua calatorie in nord, spre Canada, acolo unde al treilea copil, Paloma, s-a nascut. De acolo, au mers in Australia si Noua Zeelanda, dupa ce au trimis masina pe vapor. In Australia s-a nascut al patrulea copil, Wallaby. Dupa ce au facut inconjurul continentului si al insulelor din Oceania, au ajuns in Asia, unde au vizitat 13 tari si au ajuns cu masina chiar si pe varfuri muntoase de 5300 de metri altitudine in Tibet. Evident, cu toti cei 4 copii mici dupa ei.

Pe 12 aprilie 2016, familia Zapp a intrat in Romania. Dupa 16 ani de calatorie, oamenii astia au ajuns in tara noastra. Si au de gand sa stea pe aici vreo 15-20 de zile, poate chiar mai mult, pana cand vor vedea tot ce are mai frumos Romania.

Urmăriţi condiţiile în care trăiesc în GALERIA FOTO AICI!

Mai multe articole despre:
maşină înconjurul lumii