MENIU

Ca la noi la „nimenea”! De ce a lăsat primarul un... copac pe terenul de fotbal

Un sat din județul Mures a devenit celebru peste noapte după ce imaginea de mai sus, cu copacul de pe terenul de fotbal proaspăt construit, a făcut înconjurul rețelelor de socializare.

In satul Tonciu, copiii sunt nevoiti sa joace fotbal pe un teren nou-nout ce include si un stejar inalt de peste 20 de metri, informează ziare.com

Vizibil incomodati, copiii s-au resemnat cu copacul si au schimbat si regulile jocului. In momentul in care mingea atinge stejarul, se considera ca a iesit afară si posesia îi revine echipei adverse.

Primarul comunei Faragau, Ioan Milasan, a declarat pentru ProTV ca stejarul nu a fost înlăturat de pe teren intrucat satenii îl consideră a fi simbolul localitatii.

De ce nu s-a ales o alta locație pentru construirea terenului, insa? Localitatea nu beneficia de alte suprafete disponibile in zona, astfel ca autoritatile au hotarat sa continue cu aceasta varianta incredibila, iar copiii se expun riscurilor, de fiecare data cand se afla pe teren.

Ioan Milasan spune ca a gasit insa o solutie prin care va rezolva aceasta problema. El va monta "amortizoare de plastic" in jurul arborelui pentru ca tinerii fotbalisti să resimtă dureri „ceva mai mici” când se lovesc cu capul de copac.

 

Mai multe articole despre:
primar copac teren de fotbal Ioan Milasan