MENIU

Primăria Capitalei dezminte o informație falsă despre tabăra "seniorilor" în Grecia

Este ”mama pomenii electorale”: după ce a anunțat vouchere pentru biciclete, mașini și aspiratoare, subvenții pentru ochelari, WI-FI gratuit și cadouri financiare pentru pensionari, Primăria condusă de Gabriela Firea îi trimite acum pe 1.000 de pensionari într-o excursie gratuită în Grecia. Deja s-au înscris 970 de seniori, iar luni urmează "bulucul" pentru restul de 30 de posturi. 

Primăria Capitalei a dezmințit, vineri seara, informația conform căreia ar fi fost suplimentat numărul de locuri pentru taberele destinate seniorilor, organizate prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București.

Informația a apărut pe un cont fals al unei rețele de socializare, cont care utilizează abuziv numele Primarului General, se spune într-un mesaj publicat de Primăria Capitalei.

"Având în vedere informațiile false transmise în spațiul public, referitoare la o posibilă suplimentare a locurilor pentru tabăra în Grecia, facem următoarele PRECIZĂRI:
Primăria Capitalei dezminte informația conform căreia ar fi fost suplimentat numărul de locuri pentru taberele destinate seniorilor, organizate prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București. Informația a apărut pe un cont fals al unei rețele de socializare, cont care utilizează abuziv numele Primarului General.
Proiectul inițiat de Primăria Capitalei este intitulat "La pas prin tărâmul legendar al Greciei" și are un număr fix de 1.000 de locuri", se spune în comunicatul PMB.

Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti informeaza vineri seara ca s-au inscris deja 970 de seniori, pâna in prezent fiind validate 250 de dosare (din 970).

"Reamintim ca in cadrul proiectului sunt disponibile 1000 de locuri. Analiza dosarelor persoanelor inscrise pana in prezent urmeaza a fi reluata luni, 6 august, incepand cu ora 10.00, la Biroul provizoriu de Relații cu Publicul al Centrului pentru Seniori, in ordinea inscrierilor", anunță centrul din subordinea Primăriei generale.

Tot incepand de luni, 6 august, ora 10.00, la Biroul provizoriu de Relații cu Publicul al Centrului pentru Seniori vor fi reluate inscrierile in proiect, incepand cu numarul 971, in limita locurilor disponibile.

"Facem precizarea ca persoanele interesate se vor putea inscrie pe liste si dupa numarul 1000, insa ocuparea unui loc in tabara depinde de respectarea criteriilor de eligibilitate", mai spun oficialii Centrului pentru Seniori.

Potrivit acestora, au fost preluate si dosare carora le-a lipsit adeverinta medicala sau asigurarea de calatorie, acestea avand obligatia de a le depune ulterior, in termen de trei zile lucratoare de la data depunerii dosarului, la sediul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti din Bdul. Basarabia nr. 37 – 39, intrarea D-113, in intervalul orar 10.00 – 16.00.

Cozi și scandal pentru vacanțele în Grecia date de Firea. Pensionarii au aflat că n-au adeverință