MENIU

Câți bani au câștigat Gabriela Cristea și Tavi Clonda la botezul fiicei lor. Suma este imensă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat fetița, sâmbătă. În aceeași zi, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar Gabriela a îmbrăcat rochia de mireasă. 

După slujbele religioase, a avut loc o petrecere cu fast, la un restaurant celebru din Capitală, la care au participat peste 150 de invitați. Meniul și aranjamentele sălii au fost unele sofisticate și au costat în jur de 15.000 de euro. Bani pe care Gabriela Cristea i-a primit de la Antena 1, televiziune căreia vedeta i-a vândut toate drepturile de televizare a botezului. Astfel că vestimentația, localul și muzica au fost asigurate de postul tv.

Potrivit cancan.ro, invitații nu s-au zgârcit și au pus și ei în plic sume frumușele. Astfel că Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au ales cu un dar de aproximativ 24.000 de euro. În privința nașilor, Cristina Siscanu și Mădălin Ionescu au oferit 1.000 de euro, iar ceilalți doi au dat în jur de 500 de euro fiecare, asta pe lângă cadourile pentru micuță Victoria.

Suma totală le-a revenit integral Gabrielei Cristea și lui Tavi Clonda, întrucât nu au fost nevoiți să platească niciun leu pentru botez.

Mai multe articole despre:
nuntă botez Tavi Clonda Gabi Cristea botez