MENIU

Bunicul care și-a legat nepotul cu lanțul ca să nu mai fure și să nu se mai drogheze, CONDAMNAT. Ce spune instanța

Copil legat cu lanțul - imagine de arhivă

Bunicul din Brăila care și-a legat nepotul în lanțuri a fost condamnat la închisoare. Bătrânul de 64 de ani susține că a luat această măsură pentru că nepotul lui de 15 ani începuse să fure și să se drogheze. 

Judecătoria Brăila l-a condamnat pe bărbatul de 64 de ani la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Decizia instanţei nu este, totuși, definitivă.

Potrivit anchetatorilor, în luna august a anului trecut, bărbatul a decis să îşi lege cu un lanţ nepotul, în vârstă de 15 ani, pentru a-l împiedica să plece din casa unde locuia. Băiatul fusese trimis la bunicul său de tatăl care locuieşte în afara țării.

Odată ajuns la Brăila,adolescentul a început să se drogheze şi să fure. Drept urmare, bunicul a decis să ia măsuri, și astfel băiatul a ajuns să fie legat cu un lanţ din fier de piciorul, în care dormea. Băiatul primea mâncare, apă și chiar țigări și era lăsat să meargă la toaletă, când avea nevoie. Când bunicul era acasă, băiatul era eliberat pentru scurte perioade de timp.

Acesta a reușit să-și taie lanțul de la picior cu un topr găsit în curtea bunicului și să fugă. Peste scurt timp însă a fost din nou legat, după ce doi tineri l-au adus acasă. Adolescentul a găsit de data aceasta un telefon mobil și a sunat la 112, la fața locului prezentându-se poliția, care l-a eliberat. 

 

Mai multe articole despre:
bunic bunic condamnat braila adolescent legat lant