MENIU

Bunica Luizei: Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu aflam nimic

Luiza Melencu

Elena Iordache, bunica Luizei Melencu, una dintre tinerele dispărute în Caracal, spune că autoritățile nu au băgat familia în seamă și nu au făcut niciun progres în anchetă. ”Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a spus femeia, cu referire la cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. 

Bunica Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în Caracal în luna aprilie, spune că autoritățile nu au progresat deloc în căutarea fetei și că nu au băgat familia în seamă. De aceea, familia a angajat un avocat pentru a afla de la autorități lucruri pe care până acum le-a aflat doar din presă. 

”Avem speranță în presă și în avocat”, a spus Elena Iordache, bunica Luizei. Femeia a declarat că autoritățile nu au fost nici eficiente, nici comunicative. 

”Nu ne-a băgat nimeni în seamă (...) Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a spus Elena Iordache.

”În fiecare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (procurorul Liviu Vasilescu, n.r.). ”Nu-i doamnă nicio pistă, toată ziua veniți peste mine. Vă sun eu”. Și iată că la Luiza în dosar e aceeași mașină și nu au venit nici în ziua de azi să ne spună și nouă. În schimb l-au dus pe bunicul ei, au dus-o pe mama ei la detectorul de minciuni”, a spus bunica tinerei.

Gheorghe Dincă, în imagini noi, ce ar fi imediat de după răpirea Alexandei. Era cu fata în maşină?

Ţara arde, Dăncilă are şedinţe cu stilişti vestimentari la Guvern. Întrebarea lui Denise Rifai

Elena Iordache a mai spus că speră și crede că tânăra este încă în viață.

”Eu cred că Luiza este în viață. Sufletul meu îmi spune că este în viață (...) O aștept acasă pe Luiza. Să vină acasă că ne e dor de ea”, a spus femeia.

Originară din Dioști, județul Dolj, Luiza Melencu se ducea pe 15 aprilie la Caracal. A luat o mașină de ocazie, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea.

Dispariția a fost semnalată de bunicul fetei, iar dosarul ei a ajuns de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova la DIICOT Craiova. Procurorii DIICOT au tratat ca pe un caz de trafic de persoane.

Pe lista suspecților, o listă care era însă destul de mare, se afla inclusiv Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal.

Dincă le-a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.