MENIU

Bugetari norocoşi. Prime de Sărbători pentru 19.000 de salariaţi

<p>Bani puţini, cheltuieli multe</p>

Cei aproximativ 19.000 de salariaţi ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor beneficia de prime cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al unităţii, Elena Zamfir.

Potrivit acesteia, de Moş Nicolae, salariaţii vor primi câte 100 de lei pentru fiecare copil minor pe care îl au în întreţinere, banii urmând să intre până pe data de 5 decembrie, iar până pe 20 decembrie vor fi alocaţi şi alţi 700 de lei reprezentând prima de Crăciun.

'Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, prin Hotărâre de Directorat s-a stabilit acordarea unui adaos la salariu în valoare de 100 lei pentru copiii minori ai salariaţilor. În CCM este stipulat ca orice economie la fondul de salarii trebuie realocată către salariaţi, de comun acord cu sindicatele. Întrucât există economii la fondul de salarii, sindicatul a solicitat ca redistribuirea să se facă în acest mod. Cei 100 de lei vor fi viraţi până la data de 5 decembrie, iar banii reprezentând prima de Crăciun vor intra în conturi până pe 20 decembrie', a spus Elena Zamfir.

În ce priveşte programul de lucru al angajaţilor CEO, sindicatele şi administraţi au convenit ca angajaţii să funcţioneze în program normal până pe 19 decembrie, cu zilele de 1 şi 4 libere şi plătite de companie, iar din data de 20 decembrie să mai lucreze doar persoanele stabilite pentru livrări.