MENIU

Bucureştiul, locul 3 într-un top al celor mai antisemite oraşe din lume, după postările online

Municipiul București s-a clasat pe locul trei într-un top al orașelor pe raza cărora sunt postate cele mai multe mesaje antisemite pe Facebook și Twitter, potrivit declarațiilor ministrului israelian pentru Diaspora, Naftali Bennett.

Software-ul, numit Anti-Semitism Cyber Monitoring System, este „cel mai avansat din lume pentru a monitoriza antisemitismul în timp real”, potrivit Ministerului.

Acest sistem folosește definiția antisemitismului realizată de Alianța Internațională pentru Memoria Holocaustului atunci când scanează continutul și va monitoriza inițial postările în engleză, arabă, franceză, germană facute pe Facebook și Twitter. Ulterior, sistemul se va extinde și pentru alte limbi și platforme, scrie Hotnews.ro.

Naftali Bennett a precizat că cele mai antisemite orașe sunt Santiago, din Chile, Dnipro, din Ucraina, și București, România, potrivit timesofisrael.com.

Orasele din vest cu cele mai multe mesaje antisemite sunt Paris si Londra.
 
"A venit timpul sa punem o oglinda in fata tuturor celor care ne urasc si sa expunem fata urata a antisemitismului modern", a declarat Naftali Bennett.
Mai multe articole despre:
0 Bucureşti antisemitism top oraşe antisemite