MENIU

Bucureștenii rămân iar fără apă caldă din cauza avariilor și a reviziilor la rețea. Care sunt zonele afectate - DOCUMENT

aPĂ

Aceeași Capitală, aceleași probleme: avariile și/sau reviziile la rețeaua de furnizare a energiei termice, care lasă fără apă caldă sute de blocuri din Capitală. 

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica, în această situație se vor afla zeci de blocuri din zona bd. Titulescu - 1 Mai, care nu vor mai avea apă caldă, astăzi, până la ora 24.00, din cauza reviziilor și reparațiilor care pregătesc rețeaua pentru iarnă.

Din aceeași cauză, zeci de blocuri din Cartierul Tei, Șoseaua Ștefan cel Mare, nu vor avea apă caldă până la 16.00.

Ceva mai puțin norocoși sunt locuitorii din zeci de blocuri din Pantelimon care, ca urmare a unei avarii la rețeaua primară, rămân fără apă caldă până pe 16 septembrie, la ora 24.00. Tot o avarie cauzează probleme și pe bd. Matei Basarab, bd. Unirii și Decebal, până pe 16 septembrie la ora 24.00.

În plus de asta, pe bd. Timișoara, Crângași, Drumul Taberei, Compozitorilor, bd Timișoara, bd Ghencea și străzi adiacente, mai multe blocuri nu primesc apă caldă la parametri pe 15 septembrie din cauza reviziilor, relatează HotNews.ro
 
Mai multe articole despre:
apa avarii apa calda