MENIU

Bucureștenii plătesc apa caldă și căldura...care nu există! Avarii la peste 170 de blocuri într-o singură zi

Sute de mii de bucureșteni stau în continuare fără apă caldă și căldură deși facturile la întreținere sunt uriașe. Pentru un apartament cu două camere de exemplu, un bucureștean a fost nevoit să dea peste 500 de lei. Oamenii sunt revoltați pentru că deși nu beneficiază de aceste servicii sunt obligați să le plătească. 

Facturile continuă să vină cu niște sume uriașe, în condițiile în care sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură din cauza avariilor tot mai dese.

Problema este una generală în toată Capitala.

Numai în sectorul 2 al capitalei sunt 18 avarii la rețeaua primară de termoficare care nu au fost remediate nici până în acest moment, iar oamenii sunt nevoiți să stea în frig în propriile locuințe.

Nici administratorii de bloc nu cred că situația se va remedia. 

„Când afara e cald avem și căldură, când afară e frig se oprește căldura. Ieri au fost 170 de blocuri care nu au avut căldură. De unde avem informația? De pe aplicatia lor Termoalert, adica efectiv și-au facut singuri rău prin anunțarea acestor defecțiuni și pot să spun că ianuarie-februarie cam jumatate din cele 50 de zile au fost cu avarii,” a spus un administrator de bloc reporterului Realitatea Plus.

La acest moment cele mai mari probleme sunt în sectoarele 2, 5 și 6. Compania a transmis să lucrează pentru a remedia situația.   

Mai multe articole despre:
Bucuresti termoficare blocuri apa calda caldura