MENIU

Cristian Boureanu s-a prezentat cu iubita în fața magistraților

Fostul deputat Cristian Boureanu s-a prezentat astăzi la Judecătoria Sectorului 1 unde se judecă dosarul în are politicianul este acuzat de ultraj. Alături de el a fost iubita sa, Laura Dincă, în vârstă de 20 de ani, care a fost trimisă în judecată pentru mărturie mincinoasă, potrivit procurorilor, potrivit Realitatea TV. 

Cristian Boureanu şi prietena sa au ieşit la braţ de la Judecătoria Sectorului 1 unde au fost audiaţi în dosarul în care fostul deputat este judecat pentru că a lovit un poliţist de la Brigada Rutieră şi i-a prins degetele în portieră.

Evenimentul a avut loc în data de 9 iunie anul acesta, iar Boureanu a depus o plângere penală împotriva poliţistului care l-ar fi lovit la rândul lui. Agentul nu a fost pus sub acuzaţie oficială. 


Boureanu a stat două luni după gratii la penitenciarul Rahova în această vară pentru comportamentul său violent. Iubita lui a spus că le-a fost greu în toată perioada asta.


Cristian Boureanu se află sub control judiciar în momentul de faţă. El ar putea sta 6 ani şi jumătate după gratis dacă este găsit vinovat. 

Mai multe articole despre:
justiţie judecată Cristian Boureanu