MENIU

Botin: Ponta a fugit din platoul ,,100%" ori ca să facă un joc de PR, ori din lașitate

Victor Ponta a fugit din emisiunea “100%” de la REALITATEA PLUS moderată de Laurențiu Botin

Jurnalistul Realitatea Plus, Laurenţiu Botin, a oferit noi detalii privind plecarea intempestivă a fostului premier Victor Ponta, marți seară, cu câteva minute înainte de a intra în emisiunea “100%”. ,,Ori a fost o manevră de PR, ori e vorba de arhicunoscuta sa lașitate", a comentat Botin, în direct la Realitatea Plus.

Comentariul lui Botin a venit după ce, potrivit unor surse Realitatea.net, Ponta ar fi fost avertizat de consilierul său, Silviu Predoiu, fost director interimar al SIE că va fi supus unor întrebări incomode.

,,Poate Victor Ponta e obișnuit de la alte televiziuni să se învârtă tot universul în jurul domniei sale. Mie îmi place să pun întrebări și chiar îmi place să primesc răspunsurile. Domnul Ponta are de dat câteva răspunsuri, în fața națiunii, nu de azi, nu de ieri, ci de foarte mult timp. 
Ponta a dat dovadă de un comportament jignitor nu pentru noi, de la Realitatea Plus sau pentru telespectatori, ci jignitor pentru el, pentru susținătorii săi. (…) Supărarea sa e ca a văcarului pe sat, dar e treaba lui," a comentat Botin.

Pe de altă parte, moderatorul nu exclude nici varianta ca ,,incidentul" să fi fost pus la cale.

,,M-a amuzat, dar am încercat să găsesc și o logică în comportamentul său. Ori a fost o manevră de PR, ca apoi să se victimizeze, ori a primit pe ultima sută de metri acel telefon și voi (Realitatea Plus) – N.R.) ați relatat, pe surse, că ar fi fost sunat de fostul șef SIE Silviu Predoiu.

Cert este că m-a întrebat, la intrarea în studio, ,,Cu tine fac emisiune, tu, care ai spus despre mine că sunt criminal?!” (trimitere la criticile lansate de Laurențiu Botin la adresa lui Ponta vis-a-vis de tragedia din clubul ,,Colectiv” – N.R.). și eu i-am răspuns senin ,,Da!”. ,,Ei bine, atunci eu plec”, a spus Ponta, iar eu i-am spus ,,Drum bun!”, a relatat Botin scena.

,,El (Ponta - N.R.) a făcut un joc, pentru că știa foarte bine cu cine va fi în emisiune și, mai ales, ce fel de moderator sunt eu. Domnul Ponta a dat dovadă, o mai spun încă odată, de acea lașitate arhicunoscută."

Citește și Victor Ponta a fugit din emisiunea “100%” de la REALITATEA PLUS moderată de Laurențiu Botin.

Mai multe articole despre:
ponta botin 100% Realitatea Plus