MENIU

Bonurile de 200 de euro pentru elevii nevoiaşi vor fi roşii, culoarea PSD

În an electoral, guvernul a decis ca bonurile valorice de 200 de euro, ce se vor acorda elevilor nevoieaşi pentru a-şi cumpăra calculator, vor avea culoarea ROŞIE. Oficial, este o măsură de siguranţă, dar coincidenţa face ca PSD să fie singurul partid parlamentar care are roşu drept culoare dominantă.

Instituţia a pus în dezbatere un proiect de HG pentru a modifica anumite aspecte din legislaţia pentru aceste bonuri. potrivit edupedu.ro.

Documentul prezintă calendarul acordării acestor bonuri, din data de 19 aprilie, până când se pot depune cererile, până la achiziţioanrea, de către beneficiari, a calculatorelor, în perioada 24 iulie – 10 octombrie.

În privinţa schimbării de culoare, în nota de fundamentare se spune că aceasta este necesară pentru ca  "bonurile valorice emise în anul 2018 și anulate să nu fie folosite în anul curent. (...) Drept urmare, în 2019, pentru securizare, culoarea fundalului bonului valoric va fi roşu,” se arată în document."

Mostra de bon are aceeaşi nuanţă de roşu ca şi însemnele PSD, iar "coincidenţă" se întâmplă în anul în care în România sunt două rânduri de alegeri: europarlamentare, pe 26 mai şi prezidenţiale, în noiembrie sau decembrie. 

sursă foto: edupedu.ro/PSD, FB

Mai multe articole despre:
PSD Andronescu Dancila