MENIU

Bombardamente ruse în Ucraina, de sărbători! Zelenski: „Iată cum petrece statul terorist această Duminică a Floriilor”

Volodimir Zelenski - președintele UcraineiPreşedintele Volodimir Zelenski a transmis duminică seara, când creştin-ortodocşii sărbătoresc Floriile, iar romano-catolicii Paştele, că este nevoie inclusiv de credinţă pentru a obţine victoria împotriva

Preşedintele Ucrainei - Volodimir Zelenski a transmis duminică seara, când creştin-ortodocşii sărbătoresc Floriile, iar romano-catolicii Paştele, că este nevoie inclusiv de credinţă pentru a obţine victoria împotriva Rusiei.

„Azi-noapte, armata rusă a bombardat Zaporojie cu rachete S-300. Au lovit o casă, o clădire de locuinţe. Trei persoane se aflau înăuntru. Un bărbat, o femeie şi un copil - o fată, o chema Irina, ar fi împlinit 11 ani anul acesta. A murit. A murit şi bărbatul. Condoleanţele mele. Femeia se află în stare critică, la spital, i se acordă îngrijiri medicale. Iată cum petrece statul terorist această Duminică a Floriilor. Iată cum Rusia se izolează şi mai mult de lume, de umanitate”, a declarat preşedintele ucrainean.

„Fiecare sărbătoare creştină luminoasă ne învaţă că poate nu ştim cum, dar trebuie să fim siguri că răul va pierde. Trebuie să credem. Iar noi credem. Trebuie să aducem mai aproape înfrângerea răului. Şi noi o aducem mai aproape.

Ne pregătim pentru o nouă săptămână activă, în special în activităţile noastre internaţionale, pentru a consolida apărarea, pentru a ne întări luptătorii.

Le mulţumesc tuturor oamenilor noştri care elimină consecinţele bombardamentelor ruseşti şi îi ajută pe cei care au suferit de pe urma terorii. În Zaporojie, regiunea Harkov, regiunea Cernihiv, regiunea Sumî, regiunea Dnipropetrovsk, regiunile Herson, Donbas”, a spus Zelenski.

Mai multe articole despre:
zelenski front razboi mesaj