MENIU

BOMBA din Ordonanța de clasare a Dosarului Sufrageria lui Oprea: Kovesi, la evenimentul privat

<p>Laura Codruța Kovesi&nbsp;</p>

Informație bombă din ordonanța de clasare a Dosarului Sufrageria lui Oprea.  Laura Codruța Kovesi a fost la evenimentul de natură privată, chiar dacă în declarațiile ei publice a negat acest lucru.

"Lumea Justitiei a intrat in posesia ordonantei de clasare din dosarul "Sufrageria lui Oprea", dispusa de procurorul Ioan Sandru, in prezent adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica de la PICCJ. Dupa mai multe solicitari si insistente, zilele trecute, pe cand Augustin Lazar nu isi anuntase pensionarea si presedintele Klaus Iohannis nu semnase decretul care ii baga lui Lazar in buzunar o pensie de circa 27.000 lei lunar,Parchetul General ne-a comunicat integral ordonanta de clasare dispusa in dosarul nr. 213/P/2017 cunoscut ca "Sufrageria lui Oprea", dosar deschis din oficiu ca urmare dezvaluirilor facute de jurnalistul Dan Andronic.

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a participat la "evenimentul de natura privata" organizat in locuinta liderului politic Gabriel Oprea in seara alegerilor prezidentiale din 2009, pe cand ocupa functia de procuror general al Romaniei", informează Antena 3.

Mai multe articole despre:
null