MENIU

Bombă: Ce se știe despre familia din România a copilotului care a prăbușit avionul A320

Bunicul lui Lubitz venea din România

Copilotul Andreas Lubitz, cel care ar fi prabusit intentionat avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, ar fi originar din Romania. Aceasta dezvaluire a fost facuta de presa germana, scrie StiripeSurse.ro.

Copilotul Andreas Lubitz, cel care ar fi prabusit intentionat avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, ar fi originar din Romania. Aceasta dezvaluire a fost facuta de presa germana.

Bunicul copilotului a plecat din România în anul 1970. Era medic pediatru. A participat la un seminar în Germania şi decis să se stabilească acolo, unde a continuat să profeseze.

Potrivit Donaukurier, bunicul lui Andreas Lubitz, de profesie medic pediatru, ar fi originar si Romania si s-ar fi mutat in Germania la inceputul anilor '70, dupa ce a participat la o conferinta medicala, apoi si-a gasit o slujba la Spitalul de Copii din Neuburger. Sotia lui a fost invatatoare la o scoala primara din oras, iar cei doi au o fiica, mama lui Andreas Lubitz.

Desi nu se stie cu certitudine, exista indicii care sustin ipoteza ca si mama copilotului ar fi fost nascuta in Romania.

Dezvăluire șocantă: Andreas Lubitz vroia să conducă un Airbus mai mare, cu 660 de pasageri

Bunicii sai locuiesc acum foarte aproape de casa in care a trait Lubitz si care a fost perchezitionata de procurorii germani dupa ce s-a descoperit ca aviatorul a prabusit aeronava in mod deliberat, blocandu-l pe pilot in afara cabinei.

Andreas Lubitz, care avea 27 de ani, a mers de multe ori in Neuburg, alaturi de mama sa, in vacanta la bunici, care au locuit in cartierul Ried pana acum cateva luni, dupa cum povestesc vecinii, potrivit Ziare.com.

Mai multe articole despre:
avion prăbuşit avion prăbuşit alpi