MENIU

Bolile care se pot vindeca printr-o PARTIDĂ DE SEX

Bolile care se pot vindeca printr-o PARTIDĂ DE SEX

Sexul este cel mai bun calmant din lume, creşte imunitatea organismului, reglează presiunea arterială şi tensiunea, te scapă de dureri şi chiar şi de insomnii.

1.Sexul reglează presiunea arterială şi tensiunea

Activitatea sexuală îmbunătăţeşte activitatea cardiovasculară. În timpul actului sexual, în corpul tău este eliberat hormonul numit oxitocina, care reglează presiunea arterială şi tensiunea. Specialişti tind să asocieze contactele sexuale frecvente cu o tensiune arterială diastolică mai scăzută, iar potrivit acestora bărbaţii care fac sex cel puţin o dată pe săptămâna reduc cu 50% riscul de a face atac de cord, scrie feminis.ro.

 

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI TOATE OFERTELE AICI!!!


2.Sexul creşte imunitatea organismului

Totodată, a face sex o dată sau de două ori pe săptămâna duce la creştea imunităţii organismului. S-a constatat că cei care au parte de sex o dată sau de două ori pe săptămâna au un nivel mai ridicat de Imunoglobulină A sau IgA, un anticorp ce protejează organismul împotriva infecţiilor şi răcelilor.

3.Sexul te scapă de dureri

Scuza cea mai des invocată de femei când nu vor să facă sex este aceea că le doare capul. Cu toate acestea acum ar trebui să se gândească de două ori înainte de a folosi acest pretext. Actul sexual reduce contracţia vaselor capilare din creier şi ajută la reducerea durerilor de cap. Tot sexul are un rol important în reducerea durerilor articulare şi a sindromului premenstrual, dar şi a riscului de cancer sau de prostată.

4.Sexul te scapă de depresie

O partida de sex secretă endorfine în sânge şi provoacă plăceri nebănuite, totodată, sexul duce la creşterea nivelului de estrogen la femei, substanţă numită şi "hormonul fericirii", care îndepărtează stările depresive.

5. Sexul te scapă de insomnii

Orgasmul duce la creşterea nivelului de oxitocina, un hormon care care provoacă şi somnul, acesta fiind unul dintre cele mai bune remedii împotriva insomniei. O partida bună de sex înseamnă un somn bun după.

Mai multe articole despre:
boli sex partidă de sex