MENIU

Bodo de la Proconsul a fost operat de urgență după un infarct. Cum se simte artistul

Bodo, alias Bogdan Marin - Proconsul

Bogdan Marin de la trupa Proconsul, cunoscut sub numele de Bodo, a avut probleme grave de sănătate în ultima lună. De curând, artistul a suferit un infarct miocardic și a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale.

 

Bodo a povestit într-o emisiune TV că a suferit recent un infarct miocardic, în urma căruia a fost operat de urgenţă, potrivit adevarul.ro.

Acum, artistul are  trei stenturi la inimă, iar starea de sănătate i s-a ameliorat, este în stare stabilă și răspunde bine la medicamentaţie.  

Artistul în vârstă de 52 de ani a povestit că în urmă cu trei săptămâni s-a simţit rău şi a ajuns la spital pentru că a făcut infarct miocardic acut. El a mărturisit că „l-a dus pe picioare” două zile până a ajuns la spital. 

„Am crezut că e un reflux gastric, dar n-a fost aşa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau braţele şi aveam o stare agitată. I-am spus soţiei ca nu mă simt bine şi am mers la spital”, a povestit artistul.

Bogdan Marin, pe numele său adevărat, are 52 de ani şi este tatăl a doi băieţi, în vârstă de 7 şi 8 ani. După divorțul de fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, artidtul s-a recăsătorit, in iunie 2009. Bodo mai are un fiu din prima căsătorie, stabilit de câţiva ani în SUA.

El a fost căsătorit cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu. Cei doi s-au casatorit la 19 iulie 2003, cununia civila fiind oficiata chiar de Traian Basescu, care era atunci primarul general al Capitalei. Bogdan Marin și Ioana Băsescau au divorțat după patru ani.

Mai multe articole despre:
bodo proconsul bodo infarct