MENIU

Bobby Păunescu: „În 33 de ani, România nu a reușit să ajungă la standardele europene”

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a vorbit la Realitatea FM despre nivelul de trai din România. Acesta a afirmat că de 33 de ani, sistemul actual ”nu a reușit să ajungă la standardele europene”. În plus, Bobby Păunescu a comentat și posibilul scenariu al celui de-al Treilea Război Mondial.

„În 33 de ani, România nu a reușit să ajungă la standardele europene, din punct de vedere al nivelului de trai, ceea ce e foarte dubios, având în vedere că suntem o țară bogată. E foarte important venitul oamenilor și nivelul de trai care este dezastruos, în permanență suntem codașii Europei. Dacă președintele Americii spune că lumea se află cel mai aproape de o apocalipsă nucleară, noi mergem ca la revelion.

Cel de-al Treilea Război Mondial pare imposibil, dar, din păcate, totul este imposibil până se întâmplă. Eu cred că autoritățile noastre, în primul rând, trebui să explice oamenilor de unde trebuie să ia măști de gaze, măști speciale pentru radiații, echipamente. (...) Trebuie o comisie specializată pe temele astea, avem specialiști extraordinar de bine pregătiți și în România, nu numai în străinătate. De 33 de ani, sistemul actual nu funcționează, trebuie oameni care să se priceapă”, a precizat Bobby Păunescu, vineri, într-o intervenție la Realitatea FM.

Intervenția integrală a lui Bobby Păunescu la Realitatea FM poate fi ascultată mai jos:

Mai multe articole despre:
Bobby Paunescu