MENIU

Bobby Păunescu, despre infernul din Ucraina: „Toți cei care susțin aceste crime oribile trebuie și vor fi sancționați”

Bobby Păunescu / Sursa foto: Arhivă

Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu a vorbit, duminică seară, la un post TV, despre războiul Rusia-Ucraina. Acesta consideră că „toți cei care susțin aceste crime oribile trebuie și vor fi sancționați”.

„Oamenii care transmit mesaje împotriva noastră trebuie și vor fi pedepsiți conform legii. Sunt cunoscuți toți cei care au relații corecte, dar și incorecte cu cei care astăzi sunt subiectul sancțiunilor țărilor civilizate. Noi nu ne dorim ca țară să stăm lângă cei care fură. Cei care fură vor sta cu cei care fură. Tot aceeași oameni conduc această luptă ascunsă prin tot felul de mijloace de comunicare ușor slăbuțe.

Urmează niște vizite oficiale la nivel internațional, care vin tocmai în susținerea țării noastre. Nu România intră în război cu Ucraina. Polonia este gata să riște și să își facă împreună cu America un punct de a sprijini Ucraina, în mod militar și în mod direct. Sunt atacate valorile europene. Pe vremea când Kievul era o metropolă, Moscova era un sat.

Ce a reușit acest război este să dezbine, să se urască unii pe alții. În niciun fel nu este vorba de a ajuta sau de a salva pe cineva. Toți cei care susțin aceste crime oribile în aceste zile trebuie și vor fi sancționați conform legilor prezente.

Propaganda de la Moscova spune că în Italia este un regim nazist. Nu are cum să fie nazist, cu siguranță are rădăcini evraice. Este o poveste cusută cu arme albe. Kievul acum 800 de ani era un oraș mare, pe când Moscova era un sat.

NATO nu are cum să intervină atâta timp cât nu este atacat”, a precizat Bobby Păunescu, duminică seara, la B1TV.

Mai multe articole despre:
Bobby Paunescu razboi ucraina