MENIU

Bloggerii acuză organizarea la concertul Robbie Williams: Ruşine!

Concertul Robbie Williams

Cei peste 60.000 de spectatori prezenti la concertul lui Robbie Williams din Bucureşti s-au declarat încântaţi de show însă au acuzat vehement problemele de organizare. Pentru a putea cumpăra o sticlă de apă, trebuia să stai la coadă cu orele!

La cozile de la bar, oamenii leșinau, la propriu, din cauza căldurii și deshidratării. Cei de la ambulanță NU aveau nici măcar o sticlă cu apă plată.

Câţiva dintre cei ma cunoscuţi bloggeri îşi povestesc experienţa într-un material Showbizreport.ro. 

“Rusinosii, timizii, conservatorii, ipocritii sau invidiosii va rog sa inchideti articolul. It’s time for Robbieee! Cum a fost? It was fucking amazing! Baiatul asta nebun a inceput concertul in forta si ne-a spus:” for the next two hours, your ass is mine!”, afirmă Emma Zeicescu pe blogul ei, Emmazeicescu.ro

“Ce sa zic, ne-am predat repede cand am remarcat ca Robbie se tine bine. Desi esti nascut in ’74, you rock dude! De fapt, nu esti doar un cantaret, esti un entertainer”, afirmă jurnalista de la Realitatea TV.

"Aproape am murit de sete. Cum? La un concert? Well, shitty! Ca sa iei un pahar de bere ar fi trebuit sa stai la coada cel putin o ora. Pe bune? Nu-i mult? Cartonas galben pentru organizare. Aproape ca eram dispusi sa subtilizam prin furt o bere de la „vecinii" din fata", scrie Zeicescu.

"Pentru a-ți putea lua ceva de băut trebuia să stai, mai întâi, la cozile de la gheretele Băncii Transilvania (BT), de unde îți luai un card contactless pe care îl încărcai și cu ajutorul căruia urma să plătești repede și ușor (heh). Pe la șapte și un pic, deja erau cozi foarte mari la gherete, drept urmare, un tip drăguț de la BT ne-a zis (nouă, celor de la cozi) că dacă avem orice card la noi, putem achita cu acela, să nu mai stăm la cozi. Perfect! Ne instalăm la zona dă haur, răbdăm juma de oră, după care soarele ne ardea prea tare și deshidratarea țipa din noi. Așa că ne-am pus la coadă, la umilul bar cu patru corturi care ar fi trebuit să deservească mii de oameni. Nu glumesc când spun mii. Am stat 40 de minute și de abia am ajuns la mijlocul cozii. Rușine organizatorilor, rușine Metrorex care nu a prelungit programul pentru că NU au primit bani de la organizatori, felicitări Robiță pentru o prestație de zile mari!”, scrie Ionut Bunescu pe blogul lui.

Mai multe articole despre:
Robbie williams