MENIU

Black Friday 2014. Reduceri de până la 80% pentru iubitorii de carte la Târgul Gaudeamus

<p>BLACK FRIDAY 2017</p>

Black Friday 2014. Editurile prezente la Târgul Gaudeamus, care s-a deschis miercuri, practică reduceri și de peste 50%, dar acestea pot ajunge și la 80% în ceea ce s-ar putea numi Black Friday pentru iubitorii de carte, potrivit AGERPRES.

Black Friday 2014. Expozanții au ales să se promoveze prin intermediul reducerilor practicate, cu ajutorul unor mașini de lux plasate la intrarea în standuri sau cu minidirijabile care au plutit deasupra publicului din expoziție.

Black Friday 2014. Cei care ajung la standul Editurii Rao pot admira un Citroen DS, care promovează volumul "1001 mașini la care visezi într-o viață". Prețul albumului este de 99 de lei. La această editură, reducerea practicată este de 15%, dar există și oferte precum o carte gratuită la achiziționarea unui volum din seria Rao Class. De asemenea, la Rao, cărțile de buzunar pentru copii costă 9 lei iar cărțile de buzunar pentru adulți, 13 lei.

Black Friday 2014. La Editura All, cumpărătorii pot achiziționa cărți la 5 lei, 10 lei sau 15 lei. Printre cei prezenți la lansările acestei edituri se numără actorul Alexandru Arșinel, care va fi prezent la lansarea cărții "Și a fost mâna lui Dumnezeu" de Oana Georgescu, volum ce vorbește despre transplantul de rinichi pe care l-a suferit artistul. Printre vedetele care își vor lansa cărți la Gaudeamus, la Editura All, se numără Vladimir Găitan și Codin Maticiuc.

Black Friday 2014. Standul Curtea Veche a fost realizat într-o manieră care să amintească de sărbătorile de iarnă care se  apropie. De altfel, în standul editurii se vor plimba angajați îmbrăcați în spiriduși, care le vor oferi cadouri celor care fac cumpărături în valoare de peste 65 de lei. Cadourile constă în ceaiuri, căni, sticle de vin, insigne sau ciocolată. Cărțile din seria "Jamie Oliver" beneficiază de reduceri de până la 65%. Vineri, de Black Friday, Curtea Veche va avea reduceri de până la 80% la 90% din cărți.

Black Friday 2014. Pentru că Rusia este invitatul special al Târgului Gaudeamus, Curtea Veche prezintă la stand volumul "Patologii" de Zahar Prilepin, dar și cartea "Arta bucătăriei sovietice" de Anya von Bremzen. Ziua de sâmbătă este dedicată de Curtea Veche familiei regale, cu noi volume precum "Crăciunul regal" sau "Eticheta regală".

Black Friday 2014. Editura Litera a ales să se promoveze la târg și cu ajutorul unui dirijabil ce a survolat pavilionul central al Romexpo. Editura practică în timpul Târgului Gaudeamus reduceri între 25 și 55%. Mircea Dinescu este unul dintre autorii care își cor lansa un nou titlu la Litera. De asemenea, vineri va fi lansat un set de DVD-uri ale casei Mosfilm.

Editura Polirom practică reduceri de aproximativ 20% la târg. Printre autorii care vor lansa volume la târg se numără Sandra Pralong, Alina Mungiu-Pippidi și Marius Chivu. De asemenea, editura ieșeană publică un volum cu opere ale lui Gheorghe Crăciun.

Black Friday 2014. Editura Nemira are pe toată perioada târgului reduceri cuprinse între 30 și 50% la toate cărțile. Printre titlurile noi se numără "Poveste de iarnă" de Mark Helprin, "Magicienii" de Lev Grossman, "Pe fereastră" de Julian Barnes, "Misiunea Bufonului" de Robin Hobb și "Scrisori nedesfăcute" de Nicu Alifantis (carte + audiobook).

Black Friday 2014. Editura Humanitas oferă o reducere de 10% la toate cărțile și între 30 și 35% la cărțile cartonate, ediții de lux. Dintre titlurile noi se numără "Micuța Bijou" de Patrick Modiano (Premiul Nobel pentru literatură în 2014), "Adulter" de Paulo Coelho și "O idee care ne sucește viețile" de Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici.

Black Friday 2014. Editura Corint practică reduceri de 25% la cărțile prezentate. De asemenea, are și cărți la prețuri reduse, de 3 lei, 5 lei și 10 lei. Printre titlurile noi se numără "Regele Carol al României. Povestea unei vieți" de Mike Kremnitz, "Secretele morții lui Mussolini" de Luciano Garibaldi și "Războiul redescoperit 1914-1918" de Stephane Audoin-Rouseau.

Black Friday 2014. Editura House of Guides le oferă cititorilor la Gaudeamus cărți la 3 lei. Citeste mai mult...

Mai multe articole despre:
carte black friday pentru de iubitorii Târgul Gaudeamus