MENIU

BLACK FRIDAY nu s-a terminat! Iată ce produse mai prinzi LA OFERTĂ și cu cât AU SCĂZUT prețurile!

Black Friday, cozi la prima oră

Black Friday 2014 s-a desfășurat în forță pe 21 noiembrie, dar multe magazine nu au închis încă „taraba“. Iată unde mai sunt oferte și reduceri în weekend.

Black Friday 2014 mai continuă azi și mâine cu ceea ce a ajuns să fie cunoscută drept „prima etapă“. A doua etapă de Black Friday începe vineri, pe 28 noiembrie. Până atunci însă mai sunt câteva magazine și mai sunt oferte de care poți profita, chiar dacă eMAG și-a închis campania, așa cum a spus, în prima zi.

F64 continuă campania primei etape de Black Friday 2014 până duminică. Are la ofertă camere foto, obiective și accesorii pentru ele, mai are și tablouri în premieră, dar oferă și telefoane și tablete. Am câteva recomandări de produse pe care le poți cumpăra și încă sunt în stoc. Primul este un Google Nexus 5, cel mai bun telefon al companiei de anul trecut, și costă 1.570 de lei. Ai apoi un Samsung Galaxy K Zoom, telefonul cu o cameră foto foarte bună și un obiectiv cu zoom mare și costă 1.500 de lei acum. Pe listă este și o Sony Xperia Z3 Tablet Compact cu ecran de 8 inci, rezistentă la apă și proaspăt lansată în Germania în septembrie. Costă 1.550 lei.

Despre magazinele clasice cu Black Friday și numai afli de la Playtech

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
reduceri flanco black friday Domo Black Friday 2014 f64