MENIU

Black Friday 2016 incepe peste 8 zile. Ce oferta arunca eMAG pe piata

Black Friday 2016 incepe peste doar 8 zile, iar cei de la eMAG inca mai lanseaza oferte foarte avantajoase pentru diferite produse. Astazi este vorba de televizoarele Samsung.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Black Friday 2016 la eMAG incepe peste doar 8 zile. Iata ce televizoare Samsung sunt la reducere pana atunci: ACCESEAZA LINK-UL

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

Black Friday 2016 ne va aduce cu siguranta o multime de surprize pe care abia le asteptam. Una dintre surprize este ca chiar si cu doar 8 zile inainte de Black Friday, la eMAG mai gasit oferte de moment cu reduceri importante. Televizoarele Samsung au preturi incepand de la 599 de lei.

Am ales si noi cu 8 zile inainte de Black Friday 5 modele de televizoare Samsung care au reduceri semnificative de pret si care chiar merita cumparate.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Reduceri inainte de Black Friday - Televizor Samsung

Televizorul LED de la Samsung care are pretul cel mai mic are o reducere de 150 de lei in acest moment la magazinul online. Diagonala televizorului este de 55cm si reda imagini la rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Televizor LED Samsung

Un alt model de televizor tot de la Samsung ne-a impresionat prin pretul foarte avantajos. Display-ul sau este de tip LED si are rezolutie HD, iar diagonala ajunge la 80cm. Pretul cu discount de 300 de lei poate fi gasit AICI.

Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Samsung 101

Trecem la o diagonala mai mare, un pret ceva mai mare care insa beneficiaza de unul dintre cele mai mari discounturi ale promotiei. Televizorul LED Samsung cu diagonala de 101cm  este foarte vandut tocmai pentru ca are un raport calitate pret impresionant, iar stocul este limitat. Rezolutia la care reda imagini este FULL HD. Pretul cu 15% reducere poate fi gasit AICI.

Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Smart Samsung

Primul televizor Smart pe care vi-l recomandam din oferta de la eMAG este de tip LED cu diagonala generoasa de 125cm. Televizorul are toate functiile smart, poate fi conectat la internet si la dispozitivele mobile din casa, iar rezolutia sa este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Pretul cu reducere de 1.800 de lei poate fi gasit AICI.

Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Televizor Curbat Samsung

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este de-a dreptul impresionanta. Televizorul LED Curbat Smart Samsung are o diagonala uriasa de 138cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Desigur ca televizorul poate fi conectat la internet si are toate functiile smart disponibile. Pretul are cea mai mare reducere de 27% si poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag black friday 2016