MENIU

Black Friday 2014: ANUNȚ BOMBĂ de la ALTEX. Ce produse au reduceri de 70% de Black Friday

<p>Black Friday 2014</p>

Black Friday 2014: ANUNȚ BOMBĂ de la ALTEX. Ce produse au reduceri de 70% de Black Friday. ALTEX dă startul promoțiilor de Black Friday în toate magazinele ALTEX și pe www.altex.ro. Începând de joi, 13 noiembrie, clienții se vor bucura de reduceri de până la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari și mici, sisteme audio și jocuri. Campania promoțională este valabilă în limita stocurilor disponibile.

Black Friday 2014: ANUNȚ BOMBĂ de la ALTEX. Ce produse au reduceri de 70% de Black Friday. "Începem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clienților noștri să se bucure mai repede de produsul dorit.

În plus față de prețul cel mai mic pe care îl pot găsi la noi, important este și ce înseamnă aceste produse pentru clienții noștri – o viață mai ușoară, mai amuzantă, plină de bucurii alături de cei dragi. Prin urmare am pregătit o ofertă vastă, astfel încât cei care ne vizitează să poată testa și compara produsele. De asemenea, specialiștii noștri le vor oferi toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă", au declarat reprezentanți ALTEX.

Black Friday 2014: evoMAG face reduceri de până la 75% la peste 20.000 de produse de Black Friday

La fel ca la edițiile anterioare Black Friday, ALTEX România vine cu reduceri importante, în plus față de prețurile cele mai mici din piață cu care clienții sunt deja obișnuiți. De asemenea, au fost asigurate stocuri suficiente astfel încât aceștia să poată achiziționa produsele din ofertă în toată această perioadă. Nu în ultimul rând, clienții au la dispoziție servicii cu valoare adăugată, care îmbunătățesc experiența la achiziționare.