MENIU

Bilete pentru Blue Air pot fi cumpărate şi de la terminalele PayPoint

Cei care doresc să achiziționeze bilete la compania aeriană Blue Air o pot face și de la terminalele PayPoint.

Pentru a putea achiziţiona biletele de avion, clientul îşi face rezervarea pe website-ul companiei Blue Air şi selectează opţiunea de plată prin PayPoint; astfel este generat online un document prevăzut cu cod de bare şi cod de referinţă format dintr-un şir de caractere.

Clientul merge în cel mai apropiat magazin partener PayPoint în termen de maxim 24 ore de la data rezervării, unde fie îi înmânează vânzătorului documentul cu cod de bare, pentru a-l scana, fie îi comunică acestuia codul de referinţă. Clientul plăteşte în numerar şi primeşte la final un bon emis de terminal cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Indiferent de opţiunea aleasă, modalitatea de plată prin PayPoint este simplă, sigură şi rapidă.

„Aducerea Blue Air în portofoliul nostru de parteneri demonstrează determinarea PayPoint în a oferi consumatorilor săi cea mai variată gamă de plăţi de pe piaţă. Ne bucurăm că ne aflăm în poziţia de a pune la dispoziţia consumatorilor o alternativă de plată ce răspunde optim nevoilor acestora, prin securitatea şi rapiditatea tranzacţiilor, dimensiunea reţelei, dar şi programul prelungit de lucru al magazinelor partenere. Suntem convinşi că această colaborare va fi una de succes şi tot mai mulţi români vor opta pentru plata contravalorii biletului de avion în numerar, în oricare din cele peste 8500 puncte de plată PayPoint,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Mai multe articole despre:
bilete Blue Air PayPoint