MENIU

Cine era tânăra de 29 de ani care a murit astăzi în Germania, în urma arsurilor

Loredana Dărescu este tânăra de 29 de ani care a murit astăzi, într-o clinică din Germania, în urma rănilor pe care le-a suferit în incendiul din Colectiv. Astfel, bilanţul celor decedaţi a ajuns la 55.

Pe facebook s-a creat şi o pagină "Donaţi pentru Loredana Dărescu", prin care cei care au vrut să ajute au putut dona bani pentru operaţiile sale. Totodată, au fost postate şi informaţii despre starea sa de sănătate.

"Multumiri celor care au venit deja in ajutorul prietenei noastre! Apreciem contributiile voastre si speram ca Loredana sa isi revina si sa va poata multumi personal tuturor. Acum Loredana are si un site unde donatiile voastre vor fi actualizate o data pe zi pentru a va asigura ca banii au ajuns in contul ei.
Se pot face in continuare donatii pentru tratamentele necesare in conturile de mai jos", era scris pe pagina sa de facebook.

Sora Loredanei, Dora, este cea care a mers cu ea în Germani pentru a o supraveghea. Din păcate, a fost prea târziu.

"Dora ne-a rugat sa va transmitem salutari si mii de multumiri tuturor. Este alaturi de Loredana si o motiveaza sa lupte in continuare! Loredana a trecut astazi de prima operatie si inca asteptam detalii despre starea ei in urma interventiei. HAI Loredana!" se mai arată într-un mesaj.

Dumnezeu să o odihnească în pace!