MENIU

Bianca Drăguşanu, implicată într-un uriaş scandal. "S-a trezit cu buza căzută" - FOTO

Cunoscuta pentru numeroasele interventii estetice la care a apelat de-a lungul timpului, Bianca Dragusanu a fost implicata, fara voia sa, intr-un scandal in care un medic estetician este acuzat de malpraxis.

Dupa ce una dintre pacientele medicului a suferit o interventie estetica si s-ar fi trezit cu jumatate de buza cazuta, Bianca Dragusanu, cea care a fost o buna perioada de timp imaginea doctorului a tinut sa faca niste lamuriri la Antena Stars.

"As vrea sa lamuresc niste lucruri. Eu am fost imaginea dr, Kasem, dar nu mi-am facut niciodata o interventie estetica la el. Eu tot vad ca se da imaginea mea alaturata de dr. Kasem. Singurul doctor care mi-a facut o interventie in Bucuresti a fost doctorul Calin si sunt foarte multumita si fericita de interventie, scrie perfecte.md.

Eu am luat in calcul toate riscurile. La doctorul Kasem nu mi-am facut nici o interventie estetica, a fost doar un contract strict de imagine, care s-a incheiat acum mai bine de doi ani.

Sub nici o forma nu vreau sa fie asciata imaginea mea cu a lui. In continuare se dau imagini cu mine si se asociaza imaginea mea cu a dansului. Nu am nici o problema, fiecare face ce stie cel mai bine", a marturisit vedeta, care urmeaza sa devina mamica unei fetite in doar cateva luni.