MENIU

Ben Oni Ardelean își face partid cu denunțătorul lui Udrea

Foto/Arhivă

Alegerile bat la ușă, iar politicienii fac noi mișcări pentru a rămâne la butoane. La două zile după ce a demisionat din PNL, Ben-Oni Ardelean anunță noul său proiect de țară menit să schimbe clasa politică.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, noul partid „Mișcarea Speranței” ar urma să îl susțină pe Mircea Geoană la alegerile de anul viitor. Ardelean a importat un concept suveranist din Statele Unite, acolo unde și-a făcut studiile fostul liberal din Timiș și a legat relațiile importante cu senatori americani. Cu toate acestea, trecutul său cu amanta și băutura la volan nu par să îi demoralizeze pe noii săi colegi. 

Așa arată conservatorismul național-suveranist importat din Statele Unite. Școlit la mai multe universități americane, Ben-Oni Ardelean spune că România trebuie schimbată din temelii, iar valorile luate de la americani sunt noul mod de a face politică.

La microfon a apărut și denunțătorul Elenei Udrea în dosarul Microsoft. Gabriel Marin, un om de afaceri în domeniul IT l-a denunțat pe fostul ministru al Turismului pentru o șpagă de 3 milioane de euro.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, noul partid politic „Mișcarea Speranței” ar fi o platformă care să îl susțină în campanie pe Mircea Geoană.


Ben-Oni Ardelean a dat un interviu scurt și în cadrul unui serial Netflix. Acolo este dezvăluită o întreagă rețea de culte religioase care își împrăștie influența în guvernele lumii. Parlamentarul din Timiș a recunoscut faptul că este susținut de grupări religioase, inclusiv din străinătate și susține agendele lor.

Când nu promova familia tradițională, era la plimbare cu amanta. Aceștia erau colegi în parlament și au fost surprinși chiar în ziua în care se făcea campanie pentru referendumul pentru familie.

Căsătorit și cu copii, deputatul creștin are o avere imensă: 6 terenuri, 2 case și o mașină. În ultimii ani a vândut mai multe pământuri și un apartament, apoi a împrumutat-o pe Rebeca Ardelean cu peste 100.000 de euro.