MENIU

Becali vrea să salveze transhumanţa ca europarlamentar

Liderul Partidului Noua Generaţie, Gigi Becali, a anunţat că va intra în cursa electorală pentru un mandat în Parlamentul European.

Becali spune că pentru un candidat la europarlamentare, moralitatea este mai importantă decât aptitudinile de a vorbi limbi străine.

"Acolo, în Parlamentul European, noi trebuie să transmitem că poporul român este un popor frumos. Dacă e urât nu-l vom pune pe listă", este de părere Gigi Becali, preşedinte PNG.

Gigi Becali a explicat şi ce condiţii nu sunt obligatorii pentru selectarea unui europarlamentar.

"N-a fost un criteriu de limbi. Eu nu sunt specialist în limbi", a spus preşedintele PNG.

Liderul Partidului Noua Generaţie se gândeşte deja la discursul pe care îl va rosti în plenul Parlamentului European prin care să-i cucerească pe europarlamentari.

"O să fie un discurs probabil impresionant, dar nu vă pot spune acum totul. Am în cap ce vreau să fac, ce va simboliza discursul meu în Parlamentul European", a mai adăugat Gigi Becali.

Printre proiectele pentru care va lupta este şi salvarea transhumanţei. Gigi Becali consideră că normele europene prin care se interzice această practică nu pot fi acceptate.

"Asta e o tradiţie de mii de ani care în fiecare mii de oi se făcea această transhumanţă. Nu vor renunţa ciobanii români la transhumanţă. Niciodată! N-ai cum!", consideră preşedintele PNG.

Liderul PNG spune că partidul său va propune o listă cu 45 de candidaţi pentru Parlamentul European şi speră să câştige cel puţin 10 mandate.
Mai multe articole despre:
Becali parlamentul european